|

Altınordu'da 5 futbolcunun bileti kesildi

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Umut Sözen, Üstün Bilgi, Kenan Karışık, Muhammed Emel ve Emre Kara ile yollarını ayırdı.

Yeni Şafak
13:10 - 27/12/2016 Salı
Güncelleme: 13:35 - 27/12/2016 Salı
Yeni Şafak
Altınordu'da yol ayrımları sürüyor.
Altınordu'da yol ayrımları sürüyor.

Altınordu Kulübü, forvet Üstün Bilgi, sol bek Emre Kara, orta saha oyuncuları Kenan Karışık, Umut Sözen ve Muhammed Emel ile yolların ayrılmasına karar verdi.



Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;


  • "Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, yeni yılda daha tempolu, daha coşkulu, daha mücadeleci ve daha genç bir ekip oluşturmak için düğmeye bastı. Kadrodaki “Altınordu” patentli genç oyuncu sayısını 11'e çıkarmayı hedefleyen Eroğlu, Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ve Genel Kaptanımız Sedat Gündoğdu ile yapılan toplantının ardından forvet Üstün Bilgi, sol bek Emre Kara, orta saha oyuncuları Kenan Karışık, Umut Sözen ve Muhammed Emel ile yolların ayrılmasına karar verdi"

Tüm takımı kovacağını açıklamıştı

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sene içinde A takım oyuncularına kızıp 2017 yılına alt yapı oyuncularıyla başlayacaklarını ifade etmişti. Özkan, kulübün internet sitesinten yaptığı açıklamada tüm takımı kovacağını açıklarken, Lejyon takımı, beyinleri salata, ucuz, semiz, miskin, silik, korkak, montofon ineği" gibi ağır ifadeler kullanmıştı.




-














#Altınordu
#Umut Sözen
#Üstün Bilgi
#Kenan Karışık
#Muhammed Eme
#Emre Kara
7 yıl önce