|

Amatör kulüpten şehitlere cenaze namazı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde faaliyet gösteren amatör Rüzgarlıbahçespor son günlerde art arda gelen şehit haberlerinin ardından duygulandıran bir harekete imza attı. Kırmızı-Lacivertli ekibin altyapı futbolcuları antrenman öncesi Rüzgarlıbahçe Camii önünde toplanıp şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Yeni Şafak
09:19 - 4/08/2015 Salı
Güncelleme: 09:53 - 4/08/2015 Salı
Yeni Şafak

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı ve Mahalle Muhtarı Sedat Altun yaptığı açıklamada, "Biz kurulduğumuz günden beri sosyal konularda hep aktif olan bir kulüp görüntüsü verme gayretinde olduk. Yeri geldi mahallemizin sağlık ocağına EKG Cihazı hediye ettik, yeri geldi mübarek bayram gününde özel pilav günü organizasyonu gerçekleştirdik. Biz çocuk ve gençlerimize spor yapma şansı tanırken, onlara kucaklarımızı açmış iken milli-dini ve özel günleri de kesinlikle unutmadık. Bu özelliğimiz kulübümüz var oldukça koruma düşüncesindeyiz" diye konuştu.



Altun, "Yüreklerimizi yaralayan şehit haberlerini peş peşe almanın derin üzüntüsü içerisinde iken 'ne yapabiliriz' diye bir düşünce içerisinde olduk. Bayrağımıza, askerimize sahip çıkma fikriyatımızı hayata geçirmek istedik. Bu kapsamda şehitlerimizi rahmetle anarken, onlar için, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhuna gönderilmek üzere gıyabi cenaze namazı eda ettik. Tüm şehit ailelerinin acıları bizlerin de acısıdır, Allah onlara da sabır ihsan etsin" dedi.


#Rüzgarlıbahçespor
#Gıyabi Cenaze Namazı
#İstanbul
#Beykoz
#Rüzgarlıbahçe Mahalle Muhtarı Sedat Altun
9 yıl önce