|

Anadolu’dan Kartal’a davet

Ülkenin dört bir yanındaki siyah-beyazlı taraftarlar, stat sıkıntısı çeken Beşiktaş’ın G.Saray derbisini şehirlerinde oynaması için kulübü faks ve mail yağmuruna tuttu

Yeni Şafak
10:19 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 10:57 - 14/11/2014 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş’ın stat sıkıntısı Anadolu’da yaşayan taraftarları harekete geçirdi. Takımlarını şehirlerinde görmek isteyen taraftarlar, kulübü faks ve mail yağmuruna tutarak Galatasaray derbisinin Anadolu’da oynanmasını talep etti. 4 Ocak 2015 tarihinde oynanacak ligin 16. haftasındaki Galatasaray maçı için isteklerini dile getiren taraftarların bu desteği, yönetimi memnun etse de siyah-beyazlıların şimdilik planı bu karşılaşmayı Olimpiyat Stadı’nda oynamak. Ancak önümüzdeki yaklaşık iki aylık dönemde hava ve saha şartlarının durumu kararda etken olacak. 


BAŞAKŞEHİR İNDİRİME GİTTİ

Öte yandan Kasımpaşa maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynamak zorunda kalan siyah-beyazlılarda, kulüp yönetimiyle olan ücret problemi de aşıldı. Rakip Kasımpaşa’nın şehir dışına çıkmayı reddetmesi nedeniyle Başakşehir Fatih Terim Stadı’na mecbur kalan yönetim, maç başı 225 bin TL isteyen Başakşehir Kulübü’nün talebini 150 bine düşürdü; böylelikle imzalanan protokol sonrası maç biletleri satışa çıktı. 

SÜLEYMAN HATISARU / YENİ ŞAFAK

#beşiktaş
#galatasaray
#fatih terim stadı
9 yıl önce