|

Anderson Talisca sakatlığını gizlemiş

Beşiktaş'ta geçirdiği sakatlık nedeniyle 2-3 ay sahalardan uzak kalacak olan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın Napoli maçına çıkmak için sakatlığını gizlemeye çalıştığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:37 - 1/11/2016 Salı
Güncelleme: 06:52 - 1/11/2016 Salı
Diğer
Beşiktaş'ın Benifa'dan kiraladığı Talisca, bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 9 resmi maçta 5 gol atarken 1 de asist kaydetti.
Beşiktaş'ın Benifa'dan kiraladığı Talisca, bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 9 resmi maçta 5 gol atarken 1 de asist kaydetti.

Sağ ayak 5. tarak kemiğinin kırılması yüzünden 2-3 ay forma giyemeyecek olan Talisca'nın, Napoli maçında forma giymek için herkesi şaşkına çeviren bir yola başvurduğu ifade edildi.



"Çok fazla ağrım yok
"

Skorer'de yer alan habere göre; Ankara'daki maçtan sonra İstanbul'da kontrolden geçirilen Talisca'nın, "Ayağımda bir şey yok, ağrı hissetmiyorum. Napoli maçında oynamak istiyorum" dedi. Elle yapılan ilk kontrollerin ardından sağlık heyetinin MR çektirme isteği nedeniyle hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Brezilyalı oyuncunun, "Buz tedavisiyle biraz daha idare edebilirim. Yeter ki Napoli maçında forma giyebileyim. Çok fazla ağrım yok" diye konuştuğu aktarıldı.






Zor ikna edildi

Talisca'yı bir türlü ikna edemeyen kulüp doktorları, takımın İspanyol fizyoterapistini çağırarak, Brezilyalı futbolcudan inadından vazgeçmesini aksi halde sahalardan daha fazla süre uzak kalacağını kendisine söylemesini istedi. Yapılan uzun ikna çabalarının ardından Talisca'nın MR'a girmeyi kabul ettiği, ayak tarak kemiğinde kırık çıkmasının ardından ise büyük bir üzüntü yaşadığı vurgulandı. Sakatlığını gizleyerek Napoli maçında oynama hayalleri suya düşen Talisca'yı, başta Başkan Fikret Orman olmak üzere takım arkadaşları ve sağlık heyeti teselli etti. Doktorlar, yetenekli futbolcuya kendisine iyi bakması durumunda sakatlığının belirlenen süreden daha çabuk düzeleceğini de bildirdi.






#Beşiktaş
#Anderson Talisca
7 yıl önce