|

Andre Gomes Barcelona'da

Euro 2016'da Portekiz formasıyla başarılı bir performans sergileyen Andre Gomes, Barcelona'ya transfer oldu. Katalan ekibi yıldız futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferin ardından Arda Turan'ın orta sahadaki rakipleri iyiden iyiye artmış oldu. Bilindiği üzere Barcelona önceki günlerde de Denis Suarez'i kadrosuna katmıştı.

Yeni Şafak
09:49 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 10:02 - 22/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Euro 2016'yı kazanan Portekiz kadrosunda önemli bir yer sahibi olan Andre Gomes, Barcelona'ya transfer oldu.
Euro 2016'yı kazanan Portekiz kadrosunda önemli bir yer sahibi olan Andre Gomes, Barcelona'ya transfer oldu.

Barcelona Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada Andre Gomes için Valencia ile anlaşmaya varıldığı, oyuncunun gelecek hafta düzenlenecek imza töreniyle resmi sözleşmeye imzasını atacağı duyuruldu.



Kulüpten yapılan açıklamada transferin mali detayları ve Andre Gomes ile yapılacak sözleşme konusunda herhangi bir bilgi verilmezken, kulübe en yakın gazetelerden birisi olan Mundo Deportivo, 22 yaşındaki yıldızla beş yıllık sözleşme imzalanacağını belirtti. Ayrıca yıldız oyuncu için 50 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği ileri sürüldü.



  • Valencia'nın 2014 yazında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bir sonraki sezon 15 milyon Euro karşılığında bonservisini aldığı Andre Gomes, geçtiğimiz sezon çıktığı 41 resmi maçta 5 gol atıp 5 de asist yapmıştı.









#Andre Gomes
#Barcelona
#Valencia
8 yıl önce