|

Antalyaspor kazanmayı unuttu

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor'da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Yeni Şafak
12:24 - 24/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:32 - 24/09/2016 Cumartesi
IHA
Antalyaspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.
Antalyaspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Süper Lig'de geçen sene başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, 2016-2017 sezonuna istediği gibi başlayamadı. Kırmızı-beyazlılar 5 hafta sonunda 2 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, gol yollarında sorunlar yaşıyor.



Akdeniz temsilcisi 5 maç sonunda rakip kaleye 4 gol atarken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Antalyaspor, geçtiğimiz sezon 5 hafta sonunda rakip ağlara 10 gol atma başarısı göstermişti.




Son 6 resmi maçta galibiyet yok

Antalyaspor, Süper Lig'de oynadığı son 6 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. Akdeniz temsilcisi oynadığı son 6 maçta 2 beraberlik, 4'de yenilgi aldı.



Kırmızı-beyazlılar en son geçtiğimiz sezonun 33. haftasında sahasında Trabzonspor'u 7-0 yendiği maçta galibiyet yüzü görebilmişti. Antalyaspor, sonrasında oynadığı 6 maçta sırasıyla geçen sezonun son haftasında Gaziantepspor'a 2-0 yenilirken, bu sezonun ilk haftasında Osmanlıspor ile 0-0 berabere, Aytemiz Alanyaspor'a 2-1, Atiker Konyaspor'a 3-1, Kardemir Karabükspor'a 3-2 yenilirken, Akhisar Belediye Gençlikspor ile de 0-0 golsüz berabere kaldı.



Öte yandan Antalyaspor, bir günlük iznin ardından Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.



Eto'o antrenmanda, Antalyaspor maçta

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan dünya yıldızı Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, takımdan ayrı antrenmanlarına devam etti. Antalyaspor'un sezon başında kadroda düşünmediği 7 futbolcuyla 3 gündür Bahtılı Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne ait sahada saat 10.30'da antrenman başlayan Eto'o'nun çalışma programında kulüp yönetimi bugün değişiklik yaptı. Takımdan ayrı özel program çerçevesinde çalışmalarını yapan Eto'o, salı gününe kadar Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda tek başına antrenmana devam edecek.





Antrenman saati değişti

Yönetimin antrenman yeri ve saat değişikliği yaptığı Eto'o, çalışmalarına bugün saat 19.30'da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda başladı. Eto'o, kırmızı beyazlı takımın Akhisar Belediyespor maçının oynandığı saatlerde Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki ilk antrenmanına çıktı.



Kadro dışı kaldıktan sonra Hasan Subaşı Tesisleri'ne de gelmeyen Eto'o, takımının Akhisar Belediyespor ile maç yaptığı saatlerde tek başına antrenman yaparak geçirdi. Antrenmana antrenörü ve tercümanıyla koşarak başlayan Eto'o daha sonra ısınma hareketleri yaptı.


#Antalyaspor
#Akhisar Belediyespor
#Süper Lig
8 yıl önce