|

Arjen Robben'den milli takıma 'buruk' veda

Hollanda Milli Takımının yıldız futbolcularından Arjen Robben, Hollanda'nın İsveç'i 2-0 yendiği maçın ardından milli takıma veda etti. Daha önce Portakallarla Dünya Kupası'na gidip vedasını gerçekleştirmek istediğini belirten futbolcu, bu gerçekleşmeyince milli takımı elemelerdeki son maçta bırakmak zorunda kaldı.

Yeni Şafak
01:49 - 11/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 02:29 - 11/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arjen Robben, 2 gol attığı İsveç maçının ardından milli takıma veda etti.
Arjen Robben, 2 gol attığı İsveç maçının ardından milli takıma veda etti.

Hollanda'nın son dönemlerdeki en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Arjen Robben, İsveç maçı sonrasında milli takıma veda etti. Dünya Kupası'nda milli takımının formasını giymek istediğini ifade eden ancak bu isteği gerçekleşmeyen tecrübeli futbolcu, gözyaşları içerisinde taraftarlarıyla vedalaştı.

Robben, Hollanda Milli Takımı formasıyla 96 resmi maçta 37 gol atma başarısı göstermişti. 33 yaşındaki yıldız İsveç'le oynanan son maçında da takımının attığı 2 gole imza atarak ihtişamlı bir vedaya imza attı.


  • Hollanda, Dünya Kupası Elemelerinde son maçında İsveç'le karşılaştı. Portakallar sahadan 2-0 galip ayrılsa da averaj yüzünden rakibinin gerisinde kaldı ve grubunda 3. sırada kaldı.
#Arjen Robben
#Hollanda
7 yıl önce