|

Arsenal'in yıldızları Wenger'den kurtulmaya çalışıyor

Arsenal'in Liverpool'a 4-0 mağlup olmasının ardından takımın yıldız isimleri kazan kaldırdı. Sözleşmesini uzatmayan Alexis Sanchez ve Mesut Özil takımdan ayrılmak istediklerini yönetime iletirken Alex Oxlade-Chamberlain, Lucas Perez ve Jack Wilshere'in transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:46 - 29/08/2017 Salı
Güncelleme: 17:32 - 29/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Arsenal'in iki dünya yıldızı Mesut Özil ve Alexis Sanchez, Wengerîn taktik anlayışından dolayı takımdan ayrılmayı düşünüyor.
Arsenal'in iki dünya yıldızı Mesut Özil ve Alexis Sanchez, Wengerîn taktik anlayışından dolayı takımdan ayrılmayı düşünüyor.

Arsenal, Premier Lig'in 3. haftasında Liverpool'a 4-0 mağlup olurken eleştiri oklarının hedefinde yine Arsene Wenger var. Fransız çalıştırıcının artık İngiliz kulübüne zarar verdiğini iddia eden spor yazarları takımın bir çok yıldızının da takımdan ayrılmak için pusuda olduğunu ifade ediyor.

  • İngiliz basınında çıkan son haberlere göre; Alexis Sanchez'in Manchester City ile görüştüğü aktarılırken Mesut Özil'in de Dortmund'un takibinde olduğu ifade edildi. Alex Oxlade-Chamberlain ise Chelsea'ye transfer olmak için gün sayıyor. Lucas Perez ve Jack Wilshere'in de kısa süre içerisinde kendilerine gelen teklifleri değerlendirmeleri bekleniyor.
Arsenal'in efsane ismi Henry konu ile ilgili yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı. Fransız eski futbolcu takımdan ayrılmak isteyen futbolculardan Alexis Sanchez için,
"Alexis Sanchez niye takımda kalmak istesin ki takımın hali ortada"
ifadelerini kullandı.

Transfer dönemi 1 Eylül itibarıyla sona erecek olan İngiltere Premier Ligi'nde son günde Arsenal'den bir çok isimle yollar ayrılabilir. işte Arsenal'den ayrılması muhtemel isimlerin görüştüğü takımlar;

  • Alexis Sanchez - Manchester City
  • Mesut Özil - Dortmund
  • Alex Oxlade-Chamberlain- Chelsea
  • Lucas Perez - Deportivo
  • Jack Wilshere - Bournemouth


#ArseneWenger, Premier Lig'de bir takımı en uzun süre çalıştıran teknik direktör ünvanına sahip oldu...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()



#​Arsenal
#Arsene Wenger
7 yıl önce