|

Artık ligde de devleşin

Neredeyse bütün vaktini Nevzat Demir Tesisleri'nde geçiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbolcularla yaptığı görüşmede, “Avrupa'da gösterdiğiniz performansın aynısını ligde de göstererek, puan farkını kapatmanızı istiyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/10/2017 Pazar
Güncelleme: 01:42 - 22/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fikret Orman, futbolcularla yaptığı görüşmede, “Avrupa'da gösterdiğiniz performansın aynısını ligde de göstererek, puan farkını kapatmanızı istiyorum” dedi.
Fikret Orman, futbolcularla yaptığı görüşmede, “Avrupa'da gösterdiğiniz performansın aynısını ligde de göstererek, puan farkını kapatmanızı istiyorum” dedi.

Avrupa'da aldığı başarılı sonuçları Süper Lig'de alamayan Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman duruma el attı. Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinden sonra ofisini Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne taşıyan ve şahsi işlerini de oradan yürüten Orman, takımın her haliyle yakından ilgileniyor. Hem idmanları izleyen, hem yemeklerde takımla birlikte olan siyah-beyazlı kulübün başkanı, oyunculardan Avrupa'da gösterdikleri başarıyı Süper Lig'de de devam ettirmelerini istedi. Şampiyonlar Ligi'nde sırasıyla Porto, Leipzig ve Monaco'yu yenerek 9 puan toplayan ve liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Süper Lig'de ise 8 hafta sonunda topladığı 14 puanla 6. sırada yer alıyor.


SERİ GALİBİYETLER BEKLİYORUM

Geçtiğimiz günlerde verdiği demeçlerde takımın maç seçtiğini ve Süper Lig'e konsantre olmadığını belirten başkan Orman, oyuncularla bir toplantı yaptı. Siyah-beyazlı futbolculardan bu sezon da şampiyonluk beklediğini belirten Orman'ın, “Sizler bu ligin üzerinde futbolcularsınız. En iyi kadro, en kaliteli futbolcular bizim takımımızda. Gücünüzün farkında olun. Avrupa'da gösterdiğiniz başarıyı Süper Lig'de de sürdürün. Bir an önce seri galibiyetlere başlamanızı ve puan farkını kapatmanızı istiyorum. Böyle devam edersek devre arası gelmeden lige havlu atarız. Bizi her koşulda destekleyen taraftarlarımız bunu hak etmiyor” dediği öğrenildi. Neredeyse bütün vaktini tesislerde geçiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede de güvenini yineleyerek, "Süper Lig'deki kayıpları telafi edeceğinizden kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

  • İnşallah derbinin sonucu Beşiktaş'a yarar
  • Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın işlerine yarayacak şekilde sonuçlanmasını temenni etti. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 3'te 3 yapmalarına rağmen ligde istedikleri sonuçları alamamalarıyla ilgili bir soru üzerine Çebi, "Eğer oyuncularımız maç seçiyorsa seçmemeli. Bunu sadece kendi takımım için söylemiyorum. Bütün oyuncuların formalarının hakkını sonuna kadar vermeleri gerek" diye konuştu. Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçla ilgili olarak, "İnşallah derbi Beşiktaş'a yarayacak şekilde sonuçlanır" şeklinde görüş belirtti. Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Başakşehir maçına değinen Ahmet Nur Çebi, "Kolay maç yok. Her maçı önemsiyoruz" diye konuştu.
#Beşiktaş
#Fikret Orman
7 yıl önce