|

Asamoah Gyan'ın menajeri: Beşiktaş'la anlaştık

Forvet transferi için Eto'o, Aboubakar ve Mbokani gibi isimlerle görüşen Beşiktaş, sürpriz bir ismin transferini bitiriyor. Siyah beyazlıların Ganalı forvet Asamoah Gyan'la büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Yıldız golcünün menajeri Kamil Cira, oyuncunun geçici transferi için İstanbul'a görüşmeye geleceklerini açıkladı.

Yeni Şafak
17:39 - 22/08/2016 الإثنين
Güncelleme: 18:11 - 22/08/2016 الإثنين
Yeni Şafak
Asomah'ın menajeri, Afrika basınına Beşiktaş'la anlaştıklarını açıkladı.
Asomah'ın menajeri, Afrika basınına Beşiktaş'la anlaştıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ta forvet arayışı son buluyor...



Siyah beyazlı yönetimin Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG takımında forma giyen Asamoah Gyan'la anlaşmaya vardığı ve oyuncunun İstanbul'a geleceği belirtildi. Afrika basınından Kickgh.com'a açıklamalarda bulunan Gyan'ın menajeri Kamil Cira, 'bize bir çok teklif geldi. Ancak oyuncum gelecek sezon Türkiye'de oynayacak. Beşiktaş'la kiralık olarak büyük ölçüde anlaşıldı. Bu hafta Türkiye'de gerçekleşecek görüşmelerde transfer tamamlanacak' diye konuştu.



Asamoah Gyan, daha önce bir çok kez Türk takımlarının transfer gündemine gelmişti. 2010 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla devkulüplerin transfer gündemine gelen Ganalı futbolcu, 2015 yılında Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'den 9 milyon euroya Çin'in Shanghai SIPG takımına transfer olmuştu.






























#Asomah Gyan
#Beşiktaş
#Kamil Cira
#Shanghai SIPG
٪d سنوات قبل