|

Atiba'ya ülkesinden talip çıktı

MLS ekibi Vancouver Whitecaps, Beşiktaş'ın en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Kanadalı Atiba Hutchinson'ın transferi için girişimlere başladı.

Yeni Şafak
09:27 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:26 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
34 yaşındaki Atiba Beşiktaş'a 2013-2014 sezonunda PSV takımından transfer olmuştu.
34 yaşındaki Atiba Beşiktaş'a 2013-2014 sezonunda PSV takımından transfer olmuştu.

2014 sezonundan bu yana Beşiktaş forması giyen ve ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'a ülkesinden talip çıktı.



Skorer'de yer alan haberde MLS ekibi Vancouver Whitecaps'in, tecrübeli oyuncunun transferi için girişimlere başladığı belirtilirken, Kanada temsilcisinin MLS yönetimiyle şartları görüştüğü ifade edildi.



Ancak Atiba'nın siyah-beyazlılarla kontratının 2018'e kadar devam ediyor olması nedeniyle bonservis konusunda yürütülen görüşmenin ilk aşamasında anlaşmazlık yaşandığı belirtildi. MLS yönetiminin bonservis bedelinde yardımcı olacaklarını yinelemekle birlikte, ücretin tamamını karşılayamayacağını duyurduğu aktarıldı. MLS'in, Atiba'nın yıllık ücretinin bir bölümünü ödemeyi ise kabul ettiği vurgulandı.



  • MLS Başkanı Don Garber geçen ay Kanadalı yıldız futbolcuları ülkeye getirecek kulüplere maddi destekte bulunacaklarını açıklamış, Atiba'nın ismini özellikle belirterek bu transfere ön ayak olacağını duyurmuştu.











#Atiba Hutchinson
#Beşiktaş
#MLS
7 yıl önce