|

Atilla Türker: Fatih Terim istifa edecek

Spor yazarı Atilla Türker, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili sürpriz bir iddiada bulundu. Türker, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde bugün oynanacak Kosova maçı sonrası tecrübeli teknik adamın istifa edeceğini söyledi.

Yeni Şafak
17:24 - 12/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:22 - 12/11/2016 Cumartesi
Diğer
Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubun'da çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.
Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubun'da çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili Kosova maçı öncesi flaş bir iddia ortaya atıldı. Habertürk yazarı Ailla Türker, "Fatih Terim'i tanıyan bir insan olarak Kosova maçının ardından istifa edeceğini düşünüyorum" dedi.



Futbol Arena'ya konuşan Türker'in açıklamaları şöyle;


  • "Sonuç ne olursa olsun Fatih Terim'in istifa edeceğini düşünüyorum. Çünkü kareleri birleştiriyorum basın toplantısındaki mesajlarına bakıyorum, görünen tabloyu inceliyorum. Özür dilemesi gereken ve problemli oyuncuları kadroya aldı. Fatih Terim'i tanıyan bir insan olarak, Terim'i zaten herkes tanıyor... Bu kadar sessizlik ve durgunluk ve de ortadaki tablo pek hayra alamet değil. Her şey ortada. Büyük ihtimalle sonuç ne olursa olsun Kosova maçı sonrası istifa edecek. Benim kanaatim ve istihbaratım bu"




-























#Fatih Terim
#Türkiye A Milli Futbol Takımı
7 yıl önce