|

Avcı patladı: Nasıl konuşacaklarına dikkat etsinler!

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı maçın 4. hakemi İsmail Şencan'a patladı.

Yeni Şafak
21:32 - 3/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 18:42 - 3/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray karşısında alınan 2-0 mağlubiyet sonrası Lig TV mikrofonlarına konuşan Abdullah Avcı maçın 4. hakemi İsmail Şencan'ın hitap şeklini eleştirdi.



İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları:



Oyunun çok teknik analizini yapmayacağım. Bence bugün iyi oynadık. Oyunun ilk bölümünde oyunun kontrolü elimizdeydi. İkinci yarıda dışarıdan bakıldığında oyun tamamen bizim lehimize dönmüştü. Ona göre de hamleler yaptık ama kaybettik. Ben maçın çok detayına girmek istemiyorum. Hayatım boyunca da hakem hakkında konuşmadım. Hatadır onlarda yapacaklardır. Ben sadace şununla ilgili konuşacağım; 4. hakem kendini teknik adamlara nasıl ifade edeceğini, beden dilini son derece doğru ayarlaması lazım yoksa bende ona göre ayarlarım. Bu zamana kadar hakemlere hep destek oldum, olmayada devam edeceğim. Bakın maçın içi ile ilgili bir tane birşey konuşmuyorum yalnız nasıl hitap edeceklerini, nasıl davranacaklarını iyi kontrol etmeleri lazım.



#abdullah avcı
#ismail şencan
#galatasaray
#başakşehir
9 yıl önce