|

Aykut Kocaman istifa imasında bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın sonrasında yaptığı açıklamada istifa edeceği imasında bulundu.

Yeni Şafak
22:11 - 4/11/2017 samedi
Güncelleme: 01:29 - 5/11/2017 dimanche
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor beraberliği sonrasında istifa imasında bulundu. Kocaman, "Ciddi bir başarısızlık var ve bunun bir faturası var. Ben de kendi adıma üzerime düşeni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'ın açıklamalarından dikkat çeken bölüm şöyle;
  • "Ortada bir başarı varsa malzemecisinden yöneticisine kadar herkesindir. Başarısızlık da herkesindir. Buradaki başarısızlık herkesin derken, payın büyüğünü önce kendime, sonra da futbolcu grubuna çıkarmam gerekiyor. 3-4 yılda yapabileceğimiz vahim hatayı 11 haftaya sığdırdık. Vardar maçını da eklememiz lazım. Oyuncu grubu için söylüyorum, bu kadar bireysel hatayı kaldırma lüksü yok. Bundan sonra bunu bir şekilde çevirmenin pek mümkünatı yok. 11. hafta itibarıyla hiç düşünmediğimiz, öngörmediğimiz bir tablo var. Kontrol edilebilir ve kabul edilebilir durum değil. Kendi adıma vermem gereken kararı çok net bir şekilde vereceğim. Her zaman her yerde şunu söylüyorum; doğru olan, doğru zamanda doğru şeyi yapabilmek.


  • Fenerbahçe, tarihinin en kötü ilk 11 hafta performansını bu sezon yaptı;

    4 galibiyet
  • 5 beraberlik
  • 2 mağlubiyet

Aykut Kocaman, Osmanlıspor beraberliği sonrasında yaptığı açıklamalarda istifa imasında bulundu.

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()


#Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
il y a 6 ans