|

Aykut Kocaman'ın 'söylemeyeyim' dediği kelime ortaya çıktı

Spor yazarı Atilla Gökçe, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Beşiktaş'la ilgii "söylemeyeyim" dediği kelimeyi açıkladı.

Yeni Şafak
18:20 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 18:27 - 26/09/2017 Salı
Diğer
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'la oynanana mücadelede tartışma çıkartan bir açıklama yapmıştı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'la oynanana mücadelede tartışma çıkartan bir açıklama yapmıştı.

Spor yazarı Atilla Gökçe, Lig Radyo'da yayınlanan Spor Hayattır Programı'nda Aykut Kocaman'ın "söylemeyeyim" dediği kelimeyi açıkladı.


Atilla Gökçe, Aykut Kocaman ile arasında geçen telefon görüşmesini anlattı. Gökçe, "Ben Aykut Kocaman'ı kutlamak için aradım. Kocaman doğrudan konuya girdi. Özgüven yerine "kibir" sözcüğünü kullanacakmış ama Beşiktaş'a saygı gösterdiği için kullanmamış. Şenol Hocaya saygı duyduğunu. Fevri ve gergin gördüğünü söyledi. Şenol hoca için keşke işine konsantre olsaydı da dedi" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Aykut Kocaman ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş arasında da derbide gerginlik yaşanmıştı. Kocaman konuyla ilgili maç sonunda ilginç açıklamalarda bulunmuştu;

  • "Ne olduğunu anlamadım. Şenol Hoca'nın bu tarafa doğru bir şeyler söylediğini gördüm ama anlamadım. Şenol Güneş'e 'Ne oldu' diye sordum, cevap verdi. Yine anlamadım. Benim taraftan bir şey yoktu. Maçlarda ne rakip teknik direktöre ne de kulübeye bakarım. Hoca bize doğru bakınca bize ne söylediğini anlamadım. Pozisyon Cenk ve Isla ile arasındaydı"

Derbi, teknik direktörler arasında devam ediyor...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Fenerbahçe
#Atilla Gökçe
7 yıl önce