|

Aziz Yıldırım: Biz istedik Chelsea aldı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulunda sürpriz bir açıklama yaptı. İstediği futbolcuyu 9 milyon euroya Chelsea'nin aldığını söyleyen Yıldırım, "Biz 8 milyona oyuncu alınca medya ayağa kalkıyor" dedi.

Yeni Şafak
11:23 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:03 - 22/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başanı Aziz Yıldırım, Ekim ayı yüksek divan kurulu toplantısında konuştu.
Fenerbahçe Başanı Aziz Yıldırım, Ekim ayı yüksek divan kurulu toplantısında konuştu.

Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bilinmeyen bir detayı anlattı. Transfer döneminde istedikleri oyuncuyu Premier Lig ekibi Chelsea'nin 9 milyon euroya aldığını belirten Yıldırım, "Biz alsaydık 9 milyonu çöpe attılar diyeceklerdi" dedi.



İşte Aziz Yıldırım'ın o açıklaması;



  • "Akşam oturup içki masasında oturur gibi tartışma yapıyorlar. Manchester United ile oynuyorsunuz. Pogba 100 milyon euro, Lindegard 50 milyon euro. Chelsea Brezilya'dan Kenedy diye bir çocuk aldı 9 milyon euroya. Biz almak istedik alamadık. Alsak 9 milyonu çöpe attılar diyeceklerdi. Biz 8 milyona oyuncu alınca ayağa kalkıyor medya. Bu para verilir mi diye...Basının şişirmesi yüzünden futbol ileri gitmiyor"

Cheslea Kulübü, 20 yaşındaki sol bek oyuncusu Kenedy'i bu sezon için Watford'a kiraladı.Geçen sezon Cheslea ile 20 maça çıkan genç oyuncu 2 gol atarken 1 de asist yaptı.















#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
8 yıl önce