|

Aziz Yıldırım faturayı 4 futbolcuya kesti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başakşehir maçına gitmese de mücadelenin bitiş düdüğünden sonra takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Memnun olmadığı oyuncular hakkındakonuşan kulübün 1 numarası, mağlubiyetin faturasını Volkan Şen, Alper Potuk, Emenike ve Ozan Tufan'a kesti.

Yeni Şafak
12:49 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 13:27 - 23/08/2016 Salı
Diğer
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başakşehir mağlubiyeti sonrası faturayı 4 futbolcuya kesti. (Haber: Vatan)
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başakşehir mağlubiyeti sonrası faturayı 4 futbolcuya kesti. (Haber: Vatan)

Başakşehir'e karşı 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, performansını düşük bulduğu futbolcuları eleştirdi. Başakşehir maçına 11'de başlayan Volkan Şen, Alper Potuk, Emenike ve Ozan Tufan'ın gösterdiği performansları eleştiren Yıldırım, Vatan'da yer alan habere göre şu ifadeleri kullandı.



  • “Volkan, Alper ve Ozan'ın daha çok çalışıp takımın yükünü hafifletmesi, takımı taşımaları gerekiyordu. Emenike'nin de çok arkasında durduk. O da çok dağınık bir görüntüdeydi. Bu oyuncular gerçek performanslarını ortaya koymuş olsaydı biz bu maçı kaybetmezdik..Herkesin bir an önce toparlanması, aynı zamanda da hocalarını yardım etmeleri gerekiyor. Grasshoppers'ı eleriz ama bu futbol bize ne Avrupa'da ne ligde yeter."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve başkan Aziz Yıldırım'ın bugün bir toplantı gerçekleştireceği ve takımın son durumu ile yapılacak transferlerin masaya yatırılacağı ifade edildi. Bu toplantının ardından hem takımın sisteminin hemde gelecek, gidecek futbolcuların netleşmesi bekleniyor.








#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Volkan Şen
#Alper Potuk
#Emenike
#Ozan Tufan
8 yıl önce