|

Balotelliler birdi iki oldu

Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı futboldan çok sergilediği tavırlarla gündemden düşmeyen İtalyanların yaramaz çocuğu Mario Bolatelli'nin kardeşi de İtalya idmanındaydı

00:00 - 27/06/2012 Çarşamba
Güncelleme: 02:27 - 27/06/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Balotelliler birdi iki oldu
Balotelliler birdi iki oldu

Almanya ile oynayacağı yarı final maçının hazırlıklarını sürdüren İtalya'nın dünkü idmanında sürpriz bir misafiri vardı. İtalya'nın yaptığı antrenmana, sergilediği tavırlarla sürekli Avrupa futbolunun gündeminden düşmeyen Manchester City'nin golcüsü Mario Balotelli'nin kardeşi de katıldı. Antrenmanı izlemeye gelen Enoch Balotelli, ağabeyine benzeyen saç modeliyle dikkat çekti. Mario gibi hücum hattında oynayan Enoch geçtiğimiz sezon Stoke City ve Sunderland'de deneme antrenmanlarına çıkmıştı. Gana doğumlu olmasına rağmen İtalya'da büyüyen Enoch, daha önce yaptığı açıklamada, milli takım tercihini İtalya'dan yana kullan ağabeyi Mario'nun tersine 'Gana beni çağırırsa, tercihim Gana'dan yana olur. Çünkü ben siyahım' ifadelerini kullanmıştı.


Nasri'ye 2 yıl men cezası gündemde

Çeyrek finalde İspanya'ya yenilerek turnuvaya veda eden Fransa'da Samir Nasri'nin basın mensuplarına yönelik küfürlü söylemleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İspanya maçının ardından katıldığı basın toplantısında medyayı sadece kötü şeyleri yazmakla suçlayan Nasri, daha sonra tartıştığı bir gazeteciye küfür etmiş; bu davranışı büyük tepki toplamıştı. L'equipe'in haberine göre; konuyla ilgili olarak soruşturma başlatan Fransa Futbol Federasyonu'nun genç yıldıza 2 yıllık bir ceza vereceği iddia edildi.



12 yıl önce