|

'Barcelona'ya söz verdim'

Borussia Dortmund'un gözde futbolcusu Ousmane Dembele, Barcelona'yı şimdilik geri çevirdiğini ancak bir gün orada oynamak istediğini açıkladı.

Yeni Şafak
17:20 - 10/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:49 - 10/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
19 yaşındaki Ousmane Dembele bu sezon Dortmund formasıyla çıktığı 10 maçta 1 gol atıp 4 asist yaptı.
19 yaşındaki Ousmane Dembele bu sezon Dortmund formasıyla çıktığı 10 maçta 1 gol atıp 4 asist yaptı.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Ousmane Dembele, devre arasında Barcelona'nın kendisini transfer etmek istediğini söyledi.



İspanyol gazetesi Mundo Deportivo'nun manşetinde yer alan habere göre, Ousmane Dembele'nin Barcelona'nın devre arasında yapacağı transfer teklifini reddettiği ancak kulübe bir gün orada oynayacağına dair söz verdiği öğrenildi.



Geçen sezonun umut vadeden en iyi genç oyuncusu seçilen 19 yaşındaki Dembele, bu yaz pek çok kulübü peşinden koşturmuştu.


Fransız oyuncunun bu kulüpler içerisinde en çok Bayern Münih ve Barcelona ile görüştüğü açıklandı. Dembele'nin ise Barcelona'ya yakın olduğu ancak az süre almaktan korktuğu için teklifi geri çevirdiği kaydedildi.



Barcelona'nın transfer ısrarına devam etmesi ve oyuncuyu devre arasında transfer etmek istemesi üzere yıldız futbolcu transfer teklifini reddederek şunları söyledi:


  • "Bir gün Barcelona'da oynayacağım (...) Ancak şimdi değil. Çünkü gelişebilmem için her hafta oynamak zorundayım."








#Barcelona
#Ousmane Dembele
#Borussia Dortmund
8 yıl önce