|

Bartosz Kapustka'dan 'dev' transfer

Galatasaray'ın Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Polonyalı sol kanat oyuncusu Bartosz Kapustka, Leicester City'ye transfer oluyor. İngiliz basınına göre Premier Lig şampiyonu bu transfer için önemli bir rakam ödemeyi kabul etti.

Yeni Şafak
16:36 - 31/07/2016 Pazar
Güncelleme: 17:05 - 31/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Bartosz Kapustka, gelecek sezon Leicester City'de forma giyeceğini açıkladı.
Bartosz Kapustka, gelecek sezon Leicester City'de forma giyeceğini açıkladı.

Galatasaray'ın Ocak ayı transfer döneminde sol kanada almak istediği isimlerin başında gelen Polonyalı Bartosz Kapustka, Premier Lig şampiyonu Leicester City ile anlaşmaya vardı.



Polonya basınına açıkça Leicester City'de oynamak istediğini belirten Kapustka'nın transferi için Cracovia Kraków ve İngiliz kulübünün 7.5 milyon sterlin (30 milyon TL) karşılığında el sıkıştığı aktarıldı. İngiliz kulübünün teknik direktörü Claudio Ranieri'nin kendisiyle konuştuğunu açıklayan Kapustka, İtalyan teknik adamın kendisine teklif yaptığını ve kendisinin de bu teklife olumlu yanıt verdiğini duyurdu.



  • Hatırlanacağı üzere Kaputska, Mustafa Denizli döneminde Galatasaray'ın gündemine girmiş ancak kulübe gelen Finansal Fair Play uyarısı yüzünden sarı kırmızılılar bu transferi gerçekleştirememişti. O dönemde 3.5 milyon euroya (11 milyon TL) alınacağı konuşulan futbolcunun şimdilerde 7.5 milyon sterlin (30 milyon TL) karşılığında Premier Lig şampiyonu Leicester City'ye transfer olacak olması büyük bir pişmanlığa sebep oldu.










#Kapustka
#Galatasaray
#Leicester City
8 yıl önce