|

Başakşehir tribününde skandal olay

Başakşehir'in sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçta tatsız bir olay yaşandı. Karşılaşmayı Başakşehir tribününden izleyen iki minik Trabzonsporlu taraftarın üzerindeki formalar zorla çıkartıldı. Bunun üzerine Başakşehir'den "Biz böyle bir kulüp değiliz" açıklaması gelirken, Beşiktaş Kulübünün de iki minik taraftar için harekete geçtiği öğrenildi.

Yeni Şafak
08:57 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:26 - 18/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonsporlu çocuğun üstünden formasını çıkarttılar.
Trabzonsporlu çocuğun üstünden formasını çıkarttılar.

Başakşehir-Trabzonspor maçında tribünde can sıkan bir olay yaşandı.

Mücadeleyi Başakşehir tribününden izleyen iki minik Trabzonsporlu taraftarın üzerindeki bordo-mavili formalar, bir güvenlik görevlisinin isteğiyle zorla çıkartıldı. Minik taraftarlar olayın şokunu yaşarken, bordo-mavililer sosyal medyada bu olaya tepki gösterdi.


Trabzonspor iki minik taraftarı maça davet etti

Trabzonspor Kulübü'nden yaşanan olay sonrası yapılan açıklamada, "Güzel yürekli çocuklarımız; sevdamız sizinle büyüyecek, kötülüklere yenilmeyecek! Gelecek haftaki maçta sizi stadyumumuzda ağırlayacağız" ifadeleri kullanıldı.



"Biz böyle bir kulüp değiliz"

Başakşehir Kulübü'nün resmi hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapılarak, #ÇocuklarınFormasınaKarışma hashtagiyle "Biz böyle bir kulüp değiliz" denildi.


Beşiktaş da devreye girdi

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olay sonrası Beşiktaş Kulübü de harekete geçti. Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in aktardığına göre siyah-beyazlılar, iki minik taraftarı Trabzonspor formasıyla, bugün oynanacak Beşiktaş-Konyaspor maçına davet etti.



#Trabzonspor
#Başakşehir
7 yıl önce