|

Başakşehir'den devleri kıskandıran tablo

Süper Lig'in lideri durumunda olan Medipol Başakşehir'in futbol takımına harcadığı para dikkat çekiyor. Kadrosundaki 27 futbolcu için sadece 7.5 milyon euro harcayan kulüp, dev kulüpleri kıskandırıyor.

Yeni Şafak
12:00 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:13 - 26/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Medipol Başakşehir Kulübü, Süper Lig'de lider durumda olan takımları için sadece 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.
Medipol Başakşehir Kulübü, Süper Lig'de lider durumda olan takımları için sadece 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı'nın yaptığı Medipol Başakşehir Kulübü, Süper Lig'deki liderliğini sürdürürken yönetimin futbol takımına harcadığı para dikkat çekiyor.



Namağlup oluşları ve savunmadaki başarısıyla Avrupa'nın devleriyle yarışan İstanbul ekibinin kadrosunda bulunan 27 futbolcu için ödediği bonservis bedeli herkesi şaşırttı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçın hepsini kazanan Başakşehir kalesinde gol görmedi. 8 hafta sonunda 20 puanla lider olan Abdullah Avcı ve öğrencileri kadrosunda bulunan 27 futbolcu için toplam 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.



Başakşehir'in şampiyonluk yolundaki rakipleri ise transfer dönemlerinde bu paranın 3-4 katını harcıyor. Hatırlanacağı üzere yaz transfer döneminde Beşiktaş, 7.1, Galatasaray 14, Trabzonspor 11, Fenerbahçe ise 6 milyon euro bonservis ödemişti.



Süper Lig'de 8. hafta sonunda Başakşehir 20 puanla lider, Beşiktaş averaj farkıyla ikinci Galatasaray 17 puanla üçüncü, Fenerbahçe ise 12 puanla 5. sırada bulunuyor.











#Medipol Başakşehir
#Süper Lig
#Abdullah Avcı
8 yıl önce