|

Ben Arfa'dan Emery'e 'videolu' mesaj

PSG forması giyen Hatem Ben Arfa, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile teknik direktörü Unai Emery'den forma vermesini istedi.

Yeni Şafak
09:37 - 26/03/2017 Pazar
Güncelleme: 12:54 - 26/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Geçtiğimiz yaz Paris'e gelen Fransız futbolcu bu sezon Ligue 1'de oynadığı 23 maçın yalnızca 5'inde ilk 11'de sahaya çıktı.
Geçtiğimiz yaz Paris'e gelen Fransız futbolcu bu sezon Ligue 1'de oynadığı 23 maçın yalnızca 5'inde ilk 11'de sahaya çıktı.

Lİgue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Hatem Ben Arfa sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündem oldu.



Adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Ben Arfa, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa, "PSG'deki durumum üzerine açıklama yapmaya karar verdim. Filtresiz ve tabusuz. Bilgiler geliyor" şeklinde yorum yazdı.



Fransız yıldız daha sonra çektiği videoyu paylaştı ve Unai Emery'e gönderdiği mesajda şunları söyledi:


  • "Mücadeleme devam ediyorum çünkü bu kulüp çok derinden sevdiğim bir kulüp. Biliyorum ki gerçekten bu takıma yardım edebilirim. Bütün maçlarda bu takıma yardım edebileceğimi hissediyorum. Eğer bana şans verirseniz ve ben iyi değilsem, anlamasam dahi kendim çeker giderim. Ancak bana şans vermenize ihtiyacım var."
Bu arada Fransız basını videonun sonunda yer alan gizemli etiket, "kaderin gücü (la force du destin)" videonun bir çeşit pazarlama taktiği olabileceği yönünde tartışma başlattı.












#Hatem Ben Arfa
#PSG
7 yıl önce