|

Beraber başaracağız

Albayrak’ın Karadeniz yemekleri davetine katılan İtalyan teknik adam, günün anısına kalem hediye etti Abdurrahim Albayrak da kalem üzerinden espriyi patlatırken hocaya verdiği destek de gerçeklik payı da büyüktü.

Yeni Şafak
10:13 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 10:57 - 14/11/2014 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray’da üst üste alınan 4 farklı yenilgiler sonrası koltuğu sallanan, Başkan Duygun Yarsuvat döneminde geleceği merakla beklenen teknik direktör Cesare Prandelli’nin yeri gün geçtikçe daha da sağlamlaşıyor. Göreve geldikten sonra İtalyan çalıştırıcıya  destek çıkan, son 4-0’lık Dortmund yenilgisinde dahi bu kararından vazgeçmeyen sarı-kırmızılılarda futbolun patronu iki isim Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Prandelli’yle samimi görüntüler vererek bir kez daha düşman çatlattı. Başkan yardımcısı Albayrak’ın G.Saray’ı takip eden basın mensuplarına verdiği yemeğe katılan Prandelli ile yöneticiler arasındaki güçlü diyalog dikkat çekti. Yemekte  Prandelli, davetin anısına Abdurrahim Albayrak’a üzerinde ismi yazılı özel bir kalem hediye ederek jest yaptı. İtalyan teknik adamın hediyesini alan Albayrak, “İnşallah bu kalemle iyi mukavele imzalarız” diyerek hocaya güvenlerini bir kez daha vurguladı. Takımdaki birlik ve beraberliğe dikkat çeken Albayrak, "Biz çok çalışıyoruz. Teknik ekip çok çalışıyor. Hedefimize birlik ve beraberlikle ulaşacağız" dedi. 


DORTMUND MAÇI KARARI HAFTAYA KALDI

UEFA Disiplin Kurulu, B.Dortmund-Galatasaray maçındaki olaylarla ilgili sorulturma kapsamında toplandı. Karar haftaya açıklanacak. 

TAHA GÜVENDİ / YENİ ŞAFAK

#galatasaray
#Abdurrahim Albayrak
#prandelli
9 yıl önce