|

BEŞİKTAŞ %75 HAZIR

Futbolcularının hazırlık maçlarında ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu söyleyen Alman çalıştırıcı, "Ronaldo'nun da gelmesiyle yüzde yüzlük bir performans yakalayacağız. Beşiktaş, Trabzonspor karşısına 'hazır bir takım' olarak çıkacak" dedi.

z
00:00 - 30/07/2001 Pazartesi
Güncelleme: 17:25 - 26/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
BEŞİKTAŞ %75 HAZIR
BEŞİKTAŞ %75 HAZIR

Daum umut dağıttı

Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum, yeni sezon öncesi taraftarlara umut dağıttı. Alman hoca, Siyah-Beyazlı takımın lige % 75 hazır olduğunu, ligin ilk karşılaşması Trabzonspor maçına kadar takımın istenilen seviyede olacağını söyledi. Futbolcularının bugüne kadar yapılan hazırlık maçlarında ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu belirten Daum, "Takımdaki bütün oyuncular sahada ellerinden geleni yapıyor. Kazanmak için sahada savaşan takım oyununu oynayan bir ekip haline geldik. Yeni transferimiz Ronaldo'nun da takıma katılması ile birlikte daha da güçleneceğiz" dedi.

Veit yarın sahada

Sarıyer maçında burnunda çatlak meydana gelen Alman futbolcu Veit'ın tedavisi yapıldı. Veit ile Almanya kampında sakatlanan Ahmet Dursun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Futbol Şubesi Basın sözcüsü ve sağlık komitesi başkanı Mete Düren, Veit'in kontrolden geçtiğini ve ameliyata gerek olmadığını belirterek, "Burnuna tampon taktık ve alçı yerleştirdik. Gelecek hafta da tamamıyla iyileşecek olan Veit, Trabzonspor karşılaşmasında sahaya çıkacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir çalışmalara katılamayan Ahmet Dursun da iyi duruma geldi. Ahmet de yarın çalışmalara katılacak" diye konuştu.


23 yıl önce