|

Beşiktaş Arena'da kazandı

Süper Lig'in 32. Haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk olan Beşiktaş maçtan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik bir virajı döndü.

Yeni Şafak
20:55 - 8/05/2016 Pazar
Güncelleme: 21:14 - 8/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş deplasmanda 1-0 kazandı.
Beşiktaş deplasmanda 1-0 kazandı.

Galatasaray mücadeleye çok hızlı ve hırslı başladı. Sarı kırmızılılar Podolski, Sabri ve Emre ile etkili olmaya çalışırken, Beşiktaş'ta ise sezonun formda ismi Gomez ilk 45 dakikada pozisyona bile girmekte zorlandı.



Muslera'nın kritik kurtarışlar yaptığı devre golsüz eşitlikle sona erdi.



Devre arasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın soyunma odasına indiği ve takımı uyardığı iddia edildi.





İkinci yarıda ilk 45 dakikaya oranla daha istekli bir Beşiktaş sahadaydı. Siyah beyazlılar rakip kalede etkili olmayı başarsa da beklenen gol 76. dakikada geldi. Ceza sahasına yakın noktada paslaşarak kaleye yaklaşan Oğuzhan içeri kaçan Cenk'i gördü. Kaleci Muslera'yı geçen Cenk, içerideki Gomez'e 'al da at' dedi. Alman golcü topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.



Bu sırada bir taraftarın sahaya girerek orta noktaya doğru koşması ve o anda golün gelmesi Galatasaray yedek kulübesini ve futbolcuları çıldırttı. Hakem Mete Kalkavan'a itiraz eden sarı kırmızılı cephe, itirazlarından sonuç alamadı.



Maçın kalan bölümleri müthiş bir heyecan içinde geçse de skor değişmedi ve Beşiktaş, Arena'daki ilk galibiyetini elde etti.













#Galatasaray
#Beşiktaş
#Süper Lig
8 yıl önce