|

Beşiktaş-Bursaspor:2-1

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Vodafone Park'ta ağırladığı Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.

Yeni Şafak
21:25 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:43 - 26/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'lı oyuncuların ilk gol sevinci.
Beşiktaş'lı oyuncuların ilk gol sevinci.

Karşılaşmaya Beşiktaş hızlı başladı ve rakibinin çıkmasına izin vermedi. Siyah beyazlılar, 18. dakikada da öne geçti. Quaresma'nın sağdan kullandığı korner atışında, ceza sahasında Hutchinson kafayla topu kale sahasına indirdi. Arka direkte Tosic, yakın mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. Ancak siyah beyazlıların üstünlüğü kısa sürdü. 23. dakikada soldan gelişen konuk takım atağında Beşiktaş savunmasında Hutchinson'dan seken topu önünde bulan Stancu, hızla ceza sahasına girdi ve topu arka direkte müsait durumda bulunan Delarge verdi. O da topu boş kaleye attı.

İkinci yarının ilk bölümünde Beşiktaş Cenk, çok net bir fırsatı kullanamadı. Baskısını artıan siyah beyazlılar golü yine bir duran toptan buldu.64. dakikada kullanılan kornerde Pepe kafayı vurdu, harun'un çeldiği topu Atiba ağlara gönderdi ve bir kez daha takımını öne geçirdi.

  • Kalan bölümde Beşiktaş üstünlüğünü bırakmadı mücadeleyi 2-1 kazandı. Siyah beyazlılar, böylece puanını 7'ye çıkardı. Bursaspor ise 3 puanda kaldı.

#Beşiktaş
#Bursaspor
7 yıl önce