|

Beşiktaş İstanbul Boğazı'nda şampiyonluğu kutluyor

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlı takım, bugün düzenlenecek törenle bu başarısını taraftarları önünde coşkuyla kutlayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden yola çıkan futbolcular ve teknik heyet, Anadolu yakasından tekne ile İstanbul Boğaz'ını geçiyor. Boğaz Beşiktaşlı taraftarların tekneleriyle doldu.

Yeni Şafak
17:01 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:59 - 19/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş şampiyonluğunu İstanbul Boğazı'nda kutladı
Beşiktaş şampiyonluğunu İstanbul Boğazı'nda kutladı

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, bugün gerçekleştirilecek törenle bu başarısını taraftarı önünde coşkuyla kutlayacak.


2015-2016 sezonu şampiyonu siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena'da düzenlenecek kutlamada kupasını da alacak.




BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden yola çıkan futbolcular ve teknik heyet, Anadolu yakasından tekne ile İstanbul Boğaz'ını geçiyor. Kandilli-Vaniköy civarında tekne sahibi taraftarlar da Beşiktaş'a eşlik ediyor.



Beşiktaş'ta tekneden inerek üstü açık otobüse geçecek siyah-beyazlı takım, buradan Vodafone Arena'ya hareket edecek. Takımın saat 19.00 gibi stada ulaşması sonrası şampiyonluk şöleni başlayacak.












Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde poster çekimi gerçekleştirdi.



Ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ve ekibi tarafından gerçekleştirilen poster çekimine; Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.






#Beşiktaş
#Boğaz
8 yıl önce