|

Beşiktaş'a borçluyum

Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon da olup olmayacağı belirsizliğin koruyan Mario Gomez, kendisine “Gel, bizde oyna” diyen West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic'i reddetti. 30 yaşındaki Alman forvet, “Benim ilk tercihim Beşiktaş. Türkiye'de mutluyum ve camiaya borçluyum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:24 - 30/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın geçen sezon İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiraladığı ve gelecek sezon da takımda yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyan Mario Gomez, siyah-beyazlıları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Beşiktaş'ta geçen sezon sergilediği performansın ardından ülkesi Almanya ile birlikte mücadele ettiği EURO 2016'da da çıktığı 3 maçta 2 kez ağları havalandıran 30 yaşındaki forvet dikkatleri yine üzerinde toplamayı başardı. Gomez'i transfer etmek isteyen takımlardan biri de Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in takımı West Ham United. Hırvat teknik adam, Alman golcüyle temasa bile geçerek transfer teklifini sundu.



YÖNETİM 5 MİLYON EURO'YA YANAŞMIYOR


Son dönemde yaptığı açıklamalarla siyah-beyazlı taraftarların aklını karıştıran Alman golcünün, Bilic'e verdiği cevap ise Gomez'in yeniden takımda yer almasını bekleyen siyah-beyazlı taraftarların yüreğine su serpti. West Ham'ın teklifini reddeden Gomez'in, “Benim takımımda oyna” diyen Bilic'e, “Benim ilk tercihim Beşiktaş. Türkiye'de mutluyum ve camiaya borçluyum” dediği belirtildi. Gomez, 21 Nisan'da kendisini 1 yıl daha sadece bin Euroya Beşiktaş'ta kalmasını sağlayacak opsiyonu kullanmamıştı. Oyuncunun menajeri Uli Ferber'i İstanbul'a çağıran Beşiktaş yönetimi, Fiorentina'nın 5 milyon Euro olarak belirlediği bonservisi 3 milyon Euro'ya çekmelerini istemişti.


#Mario Gomez
#West Ham United
#Slaven Bilic
8 yıl önce