|

Beşiktaş'ın kalecisi Oscar Cordoba'dan

Devre arası transfer döneminde Dnipro'dan Boyko'yu transfer eden ancak istediğini alamayan Beşiktaş, kaleci transferi için harekete geçti. Gelecek sezon şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan siyah beyazlıların listesindeki ilk isim ise David Ospina. Beşiktaş'ın menajerini İstanbul'a çağırdığı kaleci için eski futbolcusu Oscar Cordoba'nın da devrede olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
13:21 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:47 - 26/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba
Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için hergün yeni bir transfer haberi kaleme alınıyor. Siyah beyazlılar için çıkan son transfer haberi ise oldukça heyecan verici.



Beşiktaş'ta Tolga Zengin'in Şampiyonlar Ligi için yeterli olmadığını düşünen Boyko ile de yollarını ayırması beklenen Beşiktaş'ın Arsenal'den David Ospina'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı belirtildi. Kolombiya basınına da yansıyan haberlerde Ospina'nın menajerinin İstanbul'a davet edildiği iddia edildi.



Oscar Cordoba devrede

Beşiktaş'ın Ospina transferindeki avantajlarını kaleme alınan Kolombiya basını siyah beyazlıların eski kalecisi Oscar Cordoba'nın bu transfer için devrede olduğunu belirtti. Gelecek sezon Beşiktaş'ın kaleci antrenörü olması beklenen ismin Kolombiyalı kaleciyi ikna edeceğini savunan 'AS Colombia' adlı haber sitesi, siyah beyazlıların Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da transfer için belirleyici olduğunu savundu.











Şenol Güneş'ten Boyko ve Gomez açıklaması West Ham United'dan Beşiktaş'a komik teklif





#Beşiktaş
#Oscar Cordoba
#David Ospina
8 yıl önce