|

Beşiktaş'ın satın alacağı kulüp

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman altyapı için bir futbol takımı satın alınacağını açıkladı. Bu kulübün hangisi olacağı merak edilirken, ön plana 2. Lig'de play-offa kalma başarısı gösteren Kocaeli Birlikspor çıktı.

Yeni Şafak
13:41 - 30/04/2017 Pazar
Güncelleme: 14:23 - 30/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
2 Lig'de play-off'lara kalma başarısı gösteren Koceli Birlikspor'un TFF 1. Lig'e çıkma şansı bulunuyor.
2 Lig'de play-off'lara kalma başarısı gösteren Koceli Birlikspor'un TFF 1. Lig'e çıkma şansı bulunuyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bugün düzenlenen divan kurulu toplantısında "Altyapı için bir futbol takımı alacağız" açıklamasında bulundu. Orman'ın bu açıklamasının ardından satın alınacak kulübün hangisi olacağı merak konusu oldu. Ön plana ise 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor çıktı.

"Beşiktaş'la görüştük"

Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz daha önce verdiği bir röportajda Beşiktaş Kulübü ile görüştüğünü doğrularken "Şartlar yerine gelirse gerçekleşir" ifadelerini kullanmıştı.

Yılmaz, Haber 1903'e yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu;
  • "Beşiktaş Kulübü ile görüştüğümüz doğrudur. Şartlar yerine gelirse gerçekleşir. Görüşmeler olumluya yakın. Zaten sezon başından beri istiyorlardı. Bir kısım hisseleri Beşiktaş Kulübü’ne devredip ortaklık yapabiliriz. Projeyi tam olarak netleştiremedik. Projenin amacını, hedefini konuşmamız gerekiyor. Başkan Fikret Orman ve Metin Albayrak ile görüştüm."

#Kocaeli Brilikspor
#Beşiktaş
7 yıl önce