|

Beşiktaş'ın yıldızı Sosa'dan transfer açıklaması

Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, kazandıkları şampiyonluk ve takımdaki geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğun muazzam bir duygu olduğunu belirten Arjantinli futbolcu, “Beşiktaş'ta iki senem var. Önümüzde de güzel günler var. Bundan ötesini de söylemeyeyim.'' diye konuştu.

Yeni Şafak
12:43 - 16/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:59 - 16/05/2016 Pazartesi
Diğer
Jose Ernesto Sosa (Beşiktaş)
Jose Ernesto Sosa (Beşiktaş)

Arjantinli futbolcu kazanılan Osmanlıspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



“Gerçekten muazzam bir duygu" diyerek sözlerine başlayan Sosa, “Lig devam ederken, yarış devam ederken pek dile getirmedim tabii ki de. Hepimizin beklediği bir andı bu. Dikkatimizi sahanın içerisinde tutmaya çalıştık. Herkes birbirine yardımcı oldu, destek oldu. Ailelerimizin desteği, kulübümüzün desteği, Kulüp içerisinde çalışan herkesin desteği muazzam duyguyu ortaya çıkardı. Gerçekten büyük bir mutluluk yaşadık" ifadelerini kullandı.



Geleceği hakkında konuştu

“Beşiktaş'ta devam mı?" şeklinde siyah-beyazlı kulüpteki geleceğinin sorulduğu Beşiktaş'ın yıldız orta sahası, “İki senem var. Önümüzde de güzel günler var. Bundan ötesini de söylemeyeyim. Önemli bir rolüm vardı. Daha fazla sorumluluk almam gereken bir sezondu. Doğal pozisyonumda oynadığım için de formum giderek yükselmeye başladı. Takıma da daha fazla katkı yapmaya başladım. Bu sezon böyle gerektiriyordu, Hem ben hem de takım arkadaşlarım daha fazla sorumluluk aldım. Önemli karar anlarında, önemli zamanlarda daha sakin davrandık. Bu bizim farkımızı ortaya koydu" ifadelerini kullandı.













#Jose Ernesto Sosa
#Beşikaş
#Süper Lig
8 yıl önce