|

Beşiktaşlıları heyecanlandıran şampiyonluk senaryosu

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Adanaspor'u 3-2 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Siyah beyazlılar en yakın takipçisi Başakşehir'le puan farkını 7'ye çıkartırken taraftarlarını da heyecanlandıran bir senaryoya zemin hazırladı.

Yeni Şafak
22:11 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:29 - 24/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştı. Siyah beyazlılar bu sezon da 7 puan farkla zirvede yer alıyor.
Beşiktaş 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştı. Siyah beyazlılar bu sezon da 7 puan farkla zirvede yer alıyor.

Beşiktaş, Adanaspor'u 3-2 mağlup ederek en yakın takipçisi Başakşehir'le arasındaki puan farkını 7'ye çıkarttı.

Bu sonuçla ligin bitmesine 6 hafta kala büyük bir avantaj yakalayan siyah beyazlılar taraftarlarını heyecanlandıran bir senaryoya da imza attı.

Önümüzdeki hafta Başakşehir'le oynayacak olan Beşiktaş, sonraki hafta da ise Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da karşılaşacak. Siyah beyazlılar bu iki mücadeleden galibiyetle ayrılırsa Başakşehir'de Beşiktaş maçının ardından Antalyaspor'a kaybederse siyah beyazlılar Fenerbahçe maçında şampiyonluk kutlaması yapabilecek.

  • Bu senaryo gerçekleşirse ligin son 4 haftası öncesinde Beşiktaş 70, Başakşehir 57 puanda kalacak. Böylelikle siyah beyazlılar matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.
#Beşiktaş
#Süper Lig
7 yıl önce