|

Beşiktaş'ta rota yeniden Messias

Ara transferde stoper için kadrosuna kattığı Mitrovic ve Ersan Gülüm'den verim alamayan Beşiktaş, sezon başında da istediği Brezilyalı oyuncu Messias'ı yeniden gündeme aldı. 27 yaşındaki savunmacı, güçlü fiziği ve hava toplarındaki etkinliği ile öne çıkıyor.

Yeni Şafak
09:27 - 28/04/2017 Cuma
Güncelleme: 10:08 - 28/04/2017 Cuma
Yeni Şafak
Siyah-beyazlılar savunma hattını Messias'la güçlendirmek istiyor.
Siyah-beyazlılar savunma hattını Messias'la güçlendirmek istiyor.

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak adına çalışmalara da başladı. Özellikle savunma bölgesinde sıkıntılar yaşayan siyah-beyazlıların, Brezilyalı stoper Manoel Messias'a yöneldiği öğrenildi.

Devre arasında 4.2 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer edilen ama ortaya koyduğu performansla eleştirilerin odağında yer alan Mitrovic ve yine ara transferde kiralanan Ersan'dan verim alınamaması yönetimi harekete geçirdi. Rotasını Cruzeiro'da forma giyen 27 yaşındaki Messias'a çeviren siyah-beyazlılar, oyuncunun 4.2 milyon euroluk bonservis bedelini aşağıya çekmeye çalışıyor.

  • Messias'ın Cruzeiro ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sezon başında da gündeme gelen Brezilyalı stoperin en önemli özellikleri arasında; güçlü fiziği, hava toplarındaki etkinliği ve üst düzeydeki top tekniği öne çıkıyor.
Messias'ın nasıl bir oyuncu olduğuna dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;
#Manoel Messias
#Beşiktaş
7 yıl önce