|

Biliç: Şansımız büyük

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Clun Brugge karşısında önemli bir fırsat kaçırdıklarını ancak tur atlamak için halen büyük bir şansları olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
22:33 - 12/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 20:36 - 12/03/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Slaven Biliç, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "1-0 öne geçtik ancak sonrasında fırsatları değerlendiremedik. 1-1'den sonra her şey terse gitmeye başladı. Şanssız bir gol yedik. Ondan sonra zorlanmaya başladık. Fişi çekmek için, rakibi yere sermek için fırsatlar elimize geçti. İkinci golü bulamazsak rakibin tehlike yaratacağını biliyorduk. İlk gol şanssızlıktı. İkinci gol bir penaltı. Basit ve ucuz bir gol yedik. İşin kötüsü beklemediğimiz hiçbir şeyle karşılaşamadık. Önde bulduğumuz geniş alanları 1-0'dan sonra kullanmalıydık. Hala bu işin içerisindeyiz. Evimizde rövanş maçına çıkacağız. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.


Hırvat teknik adam, İstanbul'daki rövanşla ilgili olarak da "Birçok kez evimizde iyi işler yapacağımızı gösterdik. Şunu da unutmamak lazım, Brugge'ün de çok büyük bir deplasman performansı var. Beşiktaş bir maç kaybettiğinde asla memnun olmaz. 1-0'dan sonra kontrol bizdeydi. 2-0 yapabilirdik. Brugge kolay gollerle öne geçti ve kazandılar. Tekrarlıyorum, turu geçmek için hala çok büyük bir şansımız var" diye konuştu.

#club brugge
#beşiktaş
#slaven biliö
#basın toplantısı
9 yıl önce