|

Bombalar patlayacak

Galatasaray'da devre arasında yapılacak transferlerin listesi belli oldu. Önceliği solbek olan sarı-kırmızılıların listesinde Barcelona'dan Arda Turan, Juventus'tan Asamoah, Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve Düsseldorf'tan Kaan Ayhan var

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/11/2017 Wednesday
Güncelleme: 00:27 - 15/11/2017 Wednesday
Yeni Şafak
Galatasaray devre arası için transfer çalışmalarına hız verdi.
Galatasaray devre arası için transfer çalışmalarına hız verdi.

Galatasaray devre arası için transfer çalışmalarına hız verdi. Öncelikle sol bek takviyesine ihtiyacı olduğunu yönetime ileten teknik direktör Igor Tudor, toplamda 4 transfer istiyor. Sarı-kırmızılıların listesinin ilk sırasında Arda Turan, KwadwoAsamoah, Emre Akbaba ve Kaan Ayhan var. Başkan Dursun Özbek ve Tudor arasındaki görüşmede takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncular da belirlendi. Buna göre Hakan Balta, Nigel de Jong ve Ryan Donk ile yolların ayrılması planlanıyor. Sinan Gümüş'e de devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde kiralık olarak gönderilebilir. Tudor, takımda düşünmediği Emrah Başsan ve Tarık Çamdal'ı da takımda istemiyor. Kabul edilebilir bir teklif gelirse bu isimlerle de yollar ayrılacak. Galatasaray Yönetimi, sezon başındaki transferlerde sık sık danıştığı Igor Tudor'a tam yetki verdi. Hırvat teknik adam, sezon başında gerek transfer edilmesini istediği, gerekse veto ettiği futbolcular nedeniyle yönetimin güvenini kazanmıştı. Tudor, menajerlerin taleplerine verdiği yanıtlarla da beğeni toplamıştı.

ASAMOAH OLMAZSA SCHENNİKOV

Devre arasında takıma mutlaka kaliteli bir sol bek transfer yapmak isteyen ve Juventus’un Ocak ayında Asamoah’a izni vermesi için bekleyen Galatasaray, beklediği cevabı alamazsa alternatifini hazır tutacak. Sarı-kırmızılı yönetim, CSKA Moskova forması giyen ve Ocak'ta serbest kalacak olan 26 yaşındaki Schennikov için nabız yoklamaya başladı. Sol ayaklı olan savunma oyuncusunun yıl sonunda sözleşmesi sona erecek. Igor Tudor’un da bu transfer için onay verdiği belirtilirken, Cenk Ergün’ün ise önümüzdeki günlerde Asamoah gelişmelerine göre Rus futbolcunun transferi için düğmeye basması bekleniyor. Bu sezon 21 maça çıkan Schennikov, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 1.80 boyuyla Tudor'un istediği gibi uzun boylu bir bek olan Schennikov, orta sahanın solunda da görev yapabiliyor.


Tudor kanatları kapatıyor

G.Saray Teknik Direktörü gor Tudor'un Başakşehir maçı için kanat beklerine uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Oyucularına Başakşehir'in Visca ve Elia ile etkili olduğunu anlatan 39 yaşındaki çalıştırıcı, bu konuda orta saha oyuncularının da sık sık kademeye girmesini istedi.


Drogba veda ediyor

ABD'nin Phoenix Rising takımında forma giyen Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba, gelecek sezonun sonunda futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıkladı. Drogba, "Herkesin durması gereken bir zaman vardır. Futbol oynamak harika ama artık 39 yaşındayım ve bu performansımı etkiliyor" dedi.

#Galatasaray
#Arda Turan
#Asamoah
6 years ago