|

Bugün günlerden Gomis

Galatasaray'ın, kulübüyle ve kendisiyle el sıkıştığı Fransız golcüyü bugün İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Belhanda için de resmi açıklamanın yapılması an meselesi

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:23 - 17/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Bugün günlerden Gomis
​
Bugün günlerden Gomis ​

Galatasaray'da, forvet hattı için hem kulübü Swansea City, hem de kendisiyle el sıkışılan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in bugün İstanbul'da olması bekleniyor. 31 yaşındaki golcüye, yıllığı 3.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme imzalatılacağı kaydedildi. Gomis için bonservisini elinde bulunduran Premier Lig ekibi Swansea City'ye ise 3 milyon Euro bonservis bedeli verilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, ilk transfer bombasını böylece Gomis'le patlatmış olacak. Galatasaray'ın Gomis'i bugün İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

BELHANDA'NIN ELİ KULAĞINDA

Galatasaray, transferdeki ikinci bombasını ise bonservisi Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında bulunan Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda ile patlatmaya hazırlanıyor. Hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda görev alan 27 yaşındaki oyuncu için yapılan son teklifin bonuslarla 8 milyon Euro'yu bulduğu ifade edildi. Son pürüzlerin ardından Belhanda'nın da açıklanacağı ifade edildi.

#Galatasaray
#Gomis
#Belhanda
7 yıl önce