|

Bulursak golcü alacağız

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bosna Hersek yolculuğu öncesi konuştu, mevcut kadronun eksik olduğunu düşünmediğini belirterek “Golcüde sayısal olarak eksiğiz. Bulursak alacağız ama ortada 35 gol atan bir G.Saray var” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 03:31 - 14/11/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray, bugün Sarajevo ile oynayacağı özel maç için dün Bosna Hersek'e giderken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, havalimanında açıklamalarda bulundu. Ocak ayına kadar yararlanamadıkları Kevin Grosskreautz'u görme şansı bulacaklarını kaydeden genç teknik adam, “Bu maç Kevin'i takıma bağlı olmaya itecek. Hem de genç oyuncular için şans olacak. Birçok anlamda kazanım elde ediyoruz” dedi. Ocak ayındaki transfer konusuna da değinen Hamzaoğlu, “Şu anda Ocak ayında transfer yapmayacakmışız gibi çalışıyoruz. O ana kadar çok maç var ve transfer ilk planda düşündüğümüz şey değil. Önemli olan mevcut kadromuzla Ocak'a kadar ligi iyi yerde bitirmemiz” değerlendirmesini yaptı.



YAKIŞANI OYNAMALIYIZ


Mevcut takımın iyi oyununun gözardı edilmemesi gerektiğini kaydeden başarılı hoca, “Takımda eksik yok buna katılmıyorum. Hep


transfer gündeme geliyor. Golcüde sayısal olarak eksiğiz; bulursak alacağız ama ortada 35 gol atan G.Saray var” diye konuştu. 4-3 kaybedilen Rize örneğini vererek bazen yenilebileceklerini hatırlatan Hamzaoğlu, “Savunmada hata yapmama-ya gayret edeceğiz ama Galatasaray'a yakışan futbolu oynamak zorundayız” ifadelerini kullandı.



Muslera bunu da tuttu




Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera için söylenen “Uçağı bile tutar” sözü gerçek oldu. Uruguaylı file bekçisi, Ekvador ile oynanan ve 2-1 kaybettikleri 2018 Dünya Kupası eleme karşılaşmasında “drone”u yakaladı. Tecrübeli kaleci, havadan çekim yapan "drone" adlı kamerayı sahaya düşerken yakaladı; saha kenarındaki yetkililere teslim etti.



Rakip Sarajevo


Milli arayı hazırlık maçıyla değerlendirecek G.Saray, dün Sarajevo maçı için Saraybosna'ya gitti. Saraybosna'nın 70. kuruluş yılı nedeniyle oynanacak mücadele bugün TSİ 19.30'da başlayacak. Kafilede sakatlıkları bulunan Hakan, Selçuk ve Carole'ün dışında Burak, Bilal ve Hamit yer almadı.



'ADA' için karar günü


G.Saray, bugün Olağanüstü Genel Kurul'da G.Saray Adası'nın akıbetini görüşecek. 30 Kasım'da işletmesi sona erecek Ada'nın nasıl kullanılacağıyla ilgili oylama yapılacak Genel Kurul'un gergin geçmesi bekleniyor. Kimi üyeler, Ada'nın kulüp işletmesinde, kimileri ise başka bir işletmecide kirada kalmasını istiyor.



Sürpriz golcü ELKESON




G.Saray'da golcü arayışlarını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da doğrularken sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılı takımın, Brezilyalı forvet oyuncusu Elkeson'un peşinde olduğu öne sürüldü. 26 yaşındaki golcü, Çin kulübü Guangzhou Evergranda'da forma giyiyor.



Öğrenciler de forveti sordu


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Saraybosna Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Burada da forvet transferi soruları yöneltilen Hamzaoğlu, "Yıldız transferi olacak ama kendi içimizden de yıldızlar çıkarmalıyız" değerlendirmesini yaptı.





#Galatasaray
#Bosna Hersek
#Kevin Grosskreautz
#muslera
8 yıl önce