|

Çağlar Söyüncü transfer oldu

Altınordu Kulübü, genç oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün transferinin yüzde 90 oranında kesinleştiğini duyurdu. Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan milli futbolcunun Bundesliga'ya gideceği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:02 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 08:36 - 6/05/2016 Cuma
Çağlar Söyüncü transferi bitmek üzere...
Çağlar Söyüncü transferi bitmek üzere...

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün başka bir takıma transferinin bitme aşamasına geldiği, bu nedenle kalan 2 maçta forma giymeyeceği bildirildi.



Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Çağlar Söyüncü'nün transferinin yüzde 90 oranında kesinleştiğini belirtti.




Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Çağlar Söyüncü'nün herhangi bir sakatlık riski yaşamaması için genç oyuncuyu kadroya almadığını bildiren Özkan, "Çağlar Söyüncü'nün transferinin resmen kesinleşmesi durumunda yeni kulübüyle ilgili açıklamayı hemen yapacağız. Çağlar, Karşıyaka derbisinde de forma giymeyecek." ifadelerini kullandı.



Beşiktaş'ın da listesinde olan Çağlar'ın transfer olmak üzere olduğu ekibin Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak gibi Türk isimlerin forma giydiği Bayer Leverkusen olabileceği iddia edildi. Çağlar'ı, Köln, Wolfsburg ve Freiburg da transfer etmek istiyor.



Öncelik Beşiktaş'taydı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, daha önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la yaptığı görüşmenin detaylarını kulübün sosyal medya hesabından paylaşarak, 'Çağlar için öncelik Beşiktaş'ın' açıklamasını yapmıştı.















#Çağlar Söyüncü
#Altınordu
#PTT 1. Lig
8 yıl önce