|

Caner Erkin evine fitness odası yaptırdı

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Caner Erkin, sahalara erken dönebilmek için evinde özel bir oda yaptırdı. Başarılı sol bek, bireysel antrenör eşliğinde çalışmalarına başladı.

Yeni Şafak
11:31 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 11:44 - 8/11/2016 Salı
Diğer
Yurt dışından getirdiği aparatları, yaptırdığı özel odaya koyan milli oyuncu evinde tam anlamıyla küçük bir sporcu sağlığı merkezi kurdu.
Yurt dışından getirdiği aparatları, yaptırdığı özel odaya koyan milli oyuncu evinde tam anlamıyla küçük bir sporcu sağlığı merkezi kurdu.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta aşil tendonu kopan ve 6 ay futboldan uzak kalacak olan Caner Erkin, beklenen süreden daha erken dönmek için değişik yöntemlere başvuruyor.



Habertürk'te yer alan habere göre; ameliyat olduğu gün başkan Fikret Orman ile Şenol Güneş'e şampiyonluk maçında sahada olacağı sözünü veren deneyimli oyuncu, evinin bir odasının tamamen fitness ve kondisyon aletlerine ayırdı.



Bireysel antrenör eşliğinde çalışıyor

Oda tamamen sağlık koşullarına uygun ve spora elverişli malzemelerle dolduran Caner, hafif hafif çalışmalara başladı. Böylece evden dışarı çıkmaya gerek kalmadan kuvvetlendirme çalışmalarını yapabilecek olan Caner, dinlenme konusunda kendine avantaj sağladı.



Tam randımanlı çalışması ve dinlenmesi yıldız futbolcunun iyileşme süresini daha da kısaltmış olacak. Caner Erkin'in bu

çalışmaları sırasında kulübün bireysel antrenörü Dolu Arslan da yanında hazır bulunacak.







#Caner Erkin
#Beşiktaş
7 yıl önce