|

Caner Erkin için resmi teklif

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İtalya'nın Serie A takımlarından Inter'e transfer olan Caner Erkin, yeni takımından ayrılmak üzere. İtalyan basınının flaş olarak geçtiği habere göre milli futbolcu için iki resmi teklifin kulübe ulaştığı ifade edildi.

Yeni Şafak
19:10 - 22/08/2016 lundi
Güncelleme: 19:51 - 22/08/2016 lundi
Yeni Şafak
Fenerbahçeli taraftarların ayrılmasına karşı çıktığı Caner Erkin, Inter'den ayrılmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçeli taraftarların ayrılmasına karşı çıktığı Caner Erkin, Inter'den ayrılmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Inter'e transfer olan ancak yeni takımında yaşanan teknik direktör değişikliği sebebiyle takımdan ayrılmak üzere olan Caner Erkin için iki resmi teklifin kulübe ulaştığı belirtildi.



İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın özel olarak geçtiği habere göre milli futbolcu için Inter'e 2 tane resmi teklif yapıldı. La Liga ekiplerinden Real Betis ve Serie A ekiplerinden Genoa'nın teklif yaptığı futbolcunun kiralanmasının gündemde olduğu belirtilirken Türkiye'den de Beşiktaş'ın bu transfer için ihtimaller arasında olduğu ifade edildi.



Pedulla, haberinde Caner Erkin'in transferi için bonservis bedeli ödenmediğine dikkat çekerken milli futbolcunun gönderilmesinin kulübe bir zarar vermeyeceğini ifade etti. Futbol hayatına Avrupa'da devam etmek isteyen Caner'in gelen kiralama tekliflerini değerlendirmesi bekleniyor.


























Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda Inter'e transfer edilen Caner Erkin'in, İtalyan teknik adamın gönderilmesi sonrasında forma şansı tamamen azaldı.



























#Caner Erkin
#Inter
#Real Betis
#Genoa
il y a 8 ans