|

Caner Erkin, Mart sonunda sahada

Beşiktaş'ta aşil tendonu kopan ve neredeyse sezonu kapatma durumuna gelen milli oyuncu, önümüzdeki ayın ortalarında koşulara başlayacak. Mart'ın ikinci yarısından itibaren de kondisyon çalışacak olan Caner'in Mart sonunda yeniden sahalarda olması bekleniyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 06:23 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

qBeşiktaş'ta ligin 8. haftasındaki Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve neredeyse sezonu kapatma durumu ortaya çıkan Caner Erkin'den gelen haberler yüzleri güldürüyor. 28 yaşındaki oyuncunun beklenenden çok daha erken sahalara geri döneceği, mart ayının sonunda maç oynayabilecek duruma gelebileceği öğrenildi. Caner'e özel hazırlanan ve kemik yapısını kuvvetlendirici gıdalar yedirildiği öğrenildi. Sağlık heyetinin bile oyuncunun bu kadar erken kendini toplamasına şaşırdığı ve deneyimli isme 'biyonik adam' denildiği kaydedildi. Caner'in, önümüzdeki ayın ortalarından itibaren sahada koşulara başlayacağı öğrenildi. Caner Erkin'in mart ayının ortalarından itibaren de kondisyon idmanlarıyla kuvvet çalışmaları yapacağı ifade edildi. 28 yaşındaki oyuncunun mart sonunda sahaya çıkması bekleniyor.



Atiba yılın en iyi 11'ine seçildi


Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından belirlenen 2016 yılının en iyi 11'ine seçildi. CONCACAF'tan yapılan açıklamada, 2016 yılının en iyi erkek ile kadın futbolcusu ödüllerinin yanı sıra en iyi 11'inin de belirlendiği kaydedildi. En iyi 11'de Beşiktaş'ın 33 yaşındaki futbolcusu da yer aldı.



Kartal, kupada liderlik peşinde


Beşiktaş, kupada D Grubu'nda 3. Lig ekibi Darıca G.Birliği'ni ağırlıyor. Beşiktaş, saat 18.00'deki maçı kazanırsa, liderliğini garantileyecek.






#Beşiktaş
#Caner Erkin
7 yıl önce