|

Caner için karar vermedik

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, aşil tendonu kopan Caner Erkin'in siyah-beyazlı kulüpteki geleceğiyle ilgili “Caner'in uzun vadeli bir sakatlığı var. Bonservisini alıp almamayı zaman içinde değerlendireceğiz” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 02:33 - 27/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalyaspor maçında aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatan Caner Erkin'in siyah-beyazlı kulüpteki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. NTV Spor'a konuşan Başkan Orman, Caner'in şu anda istirahat ettiğini belirterek, “En kısa zamanda sahalara döneceğini düşünüyorum. Bir ay dinlenecek sonra ufak ufak çalışmalara başlar. Caner'in sakatlığı için kimseyi suçlayacak halimiz yok. TFF'yi suçlamak için değil kamuoyunu bilgilendirmek açısından ilgili açıklama yaptık” açıklamasında bulundu. Caner Erkin'in bonservisini alıp almayacaklarına ilişkin soruya cevap veren başkan Orman, “Şimdi bunun gündemi değil. Caner Erkin'in uzun vadeli bir sakatlığı var. Bonservisini alıp almamayı zaman içerisinde değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.



Gomez, dönmeyi düşünmüyor


Almanya Federasyon Kupası 2. tur maçında Wolfsburg deplasmanda Almanya 2. Lig ekiplerinden Heidenheim'ı eski Beşiktaşlı Mario Gomez'in attığı golle 1-0 yendi ve tur atladı. Bu arada Alman futbolcu sosyal medyadan bir açıklama yaparak, Türkiye ve Beşiktaş'a dönmeyeceğini belirterek, "Kararımın yüzde yüz arkasındayım. Kulübüm Wolfsburg'da mutluyum" dedi.




#Caner Erkin
#Fikret Orman
8 yıl önce