|

Cardozo için teklif gelmedi

Yıldız futbolcunun kariyerinin ortada olduğunu ifade eden Asım Örem, "Teklif gelmesi çok doğal ama, bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Bize de resmi teklif yok" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2016 Cuma
Güncelleme: 22:24 - 11/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Trabzonspor Sözcüsü Asım Örem, Paraguaylı golcü oyuncuları Oscar Cardozo konusunda kendilerine Çin'den resmi bir transfer teklifinin gelmediğini söyledi. Süper Lig'de Kayserispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Örem, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Örem, Cardozo'nun Çin'e transfer olacağına ilişkin haberlere yönelik bir soru üzerine, bu futbolcunun sakatlığı nedeniyle izinli olarak antrenmana çıkmadığını belirterek, "Çin piyasayı tamamen günübirlik açıklamalarla sallıyor. Cardozo'nun sportif olarak kariyeri ortada. Cardozo gibi bir oyuncuya oradan teklif gelmesi çok doğal ama şunu söylemek gerekir ki, bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Bize de resmi teklif yok. Dolayısıyla teklif gelmemiş bir şeyi değerlendirme yapmak çok doğru değil zaten. Douglas ve Cavanda konusunda da aynı şey geçerli. Şu anda bize yansıyan resmi teklif yok" dedi.



ONUR OYNAMAYI ÇOK İSTİYOR

Sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın Kayserispor karşısında forma giymek istediğini vurgulayan Örem, "Onur'un ayağında dış yırtık vardı. Tedavisi yapıldı. Kendisiyle, doktorların yaptığı görüşmelerde istekli. Son kararı doktor raporu ve buna bağlı hocanın kararı belirleyecek. Kendisi oynayacağını beyan ediyor, uygun görülürse oynar" ifadelerini kullandı. Bosingwa ve Musa Nizam'ın ağır gribal enfeksiyon geçirdiklerini hatırlatan Asım Örem, "İkisi de takımdan ayrı çalıştı. Güç olarak kendilerini zayıf hissediyorlar ama onlar da oynamak, takıma katkı yapmak isteğiyle yarınki antrenmana çıkacaklar. Maça kadar durumları netleşecek" şeklinde konuştu.



Erkan Zengin'e feda Mustafa'ya iyileştirme

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, feda görüşmelerinde sıranın Erkan Zengin'e geldiğini söyledi. Bu oyuncunın ücretinde indirim konusunda ise Örem, "Başkanımız bu konuda önceki gün Erkan ile görüşmeler yaptı. Olumlu gidiyor görüşmeler, olumlu da sonuçlanacak inşallah" diye konuştu. Örem, diğer oyunculara göre düşük ücret alan savunma oyuncusu Mustafa Yumlu'nun ücreti konusunda ise bir iyileştirme yapacaklarını belirtti. Daha önce yapılan görüşmelerde Onur, Özer ve İshak ücretinde indirime gitmeyi kabul etmişti.



5 eksikle çalıştılar

Trabzonspor'un Kayserispor maçı hazırlıklarına sakatlıkları süren Onur, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay ve Güray katılmadı. Grip olan Bosingwa koşu, Musa Nizam ise yürüyüşle yetindi.



Akhisar Belediye maçının 87. dakikasında hakeme yönelik sözleri nedeniyle kırmızı kart gören Trabzonsporlu Douglas, PFDK tarafından 3 maç men cezası aldı. Öte yandan Trabzonspor Kulübü, Akhisar Belediye maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 75 bin TL para cezası alırken; PFDK, kulüp görevlisi Mesut Kabahasanoğlu'na soyunma odası koridorlarında hakeme yönelik hakareti nedeniyle 6 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.


#Cardozo
#Çin
#transfer
8 yıl önce