|

Carole Galatasaray'a dönebilir

Sezon başında sürpriz bir şekilde Sevilla'ya transfer olan Lionel Carole, İspanya'da beklentileri karşılayamadı. Sevilla'dan ayrılması beklenen Fransız futbolcunun devre arasında Galatasaray'a dönebileceği konuşuluyor.

Yeni Şafak
15:07 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 16:32 - 12/12/2017 Salı
Yeni Şafak
Fransız bek Carole Galatasaray'a Troyes'dan transfer olmuştu.
Fransız bek Carole Galatasaray'a Troyes'dan transfer olmuştu.

Sevilla'nın Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Lionel Carole, İspanyol ekibinde hayal kırıklığına neden oldu.

Sevilla'da yeteri kadar forma şansı bulamayan 26 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı belirtiliyor.

  • Sevilla formasıyla sadece 6 maçta forma giyen Carole'un 1 asisti bulunuyor.




Marsilya girişimlere başladı

Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Carole'u Ligue 1 ekibi Marsilya kadrosuna katmak istiyor. Fransız basınında yer alan haberlerde Marsilya'nın, Evra'dan doğan boşluğu doldurmak için girişimlere başladığı ve ocak ayında Carole'un transferini tamamlamayı hedeflediği belirtildi.

Galatasaray'a dönme ihtimali

Carole'un devre arasında Galatasaray'a da dönebileceği konuşuluyor.

Sezon başından bu yana sol bekte istikrarın yakalanamaması ve transfer edilen Latovlevici'nin etkisiz kalması sonrasında Carole'un devre arasında sarı-kırmızılı takıma dönebileceği ifade edildi.

Takımın en çok aksayan bölgesi olan sol beki Juventuslu Asamoah ya da Atletico Madrid'den Filipe Luis'le güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılıların, bu iki futbolcunun transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda Carole'u alternatif olarak düşünülebileceği belirtildi.



  • Lionel Carol'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da oyuncunun Galatasaray'a dönmek istediği şeklinde yorumların yapılmasına neden oluyor.





#Lionel Carole
#Galatasaray
6 yıl önce