|

Chedjou'dan Sneijder yorumu: Kimse anlamadı

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Aurelien Chedjou, Galatasaray'dan ayrılarak Nice'in yolunu tutan Wesley Sneijder'i Fransız basınına değerlendirdi.

Yeni Şafak
13:44 - 8/08/2017 Salı
Güncelleme: 14:09 - 8/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Wesley Sneijder yeni takımı Nice ile ilk antrenmana çıktı.
Wesley Sneijder yeni takımı Nice ile ilk antrenmana çıktı.

Galatasaray'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou, Fransız basınına Wesley Sneijder hakkında açıklamalarda bulundu.

L'Equipe gazetesine konuşan tecrübeli isim, eski takım arkadaşı Sneijder'e övgüler yağdırarak şunları ifade etti:

  • Sneijder Nice'e geldiyse bu onun bitmediğini göstermek içindir. Çünkü kafasında 2018 Dünya Kupası var. Geçen yıllara rağmen hala ciddi oynuyor ve kazanma arzusunu koruyor. Eğer fiziksel açıdan iyiyse harika şeyler yapabilir. Balotelli ve Plea onun gelişiyle rahatlayacak.
  • Antrenmanlara ilk o gelir. Eğer işler kötü giderse herkesi o motive eder özellikle de gençleri. Asla 'şunu yapın' demez, aksine 'önce benim yapmam gerekir' der. Her zaman takım arkadaşlarını dinler. Takımda kadro dışı bırakıldığım zaman yöneticilerle konuştu ve ben kadroya geri döndüm. Etkisi olan biri.
  • Unutmamak gerekir ki Sneijder, kulübe ve taraftarlara çok şey vermiş birisi. Burada kimse onun sözleşmesinin neden feshedildiğini anlamadı. Galatasaray'ın şu anki yöneticileri biraz özel. Alışılmışın dışında bir düşünce yapıları var. Sneijder sorun arayan birisi değil. Galatasaray'dayken bana Fransa Ligi'ni sormuştu. Dünya Kupası'nda oynamak istediği için medyatik bir ligde olmalıydı. Nice için gerçekten süper bir transfer.


#Aurelien Chedjou
#Galatasaray
#Wesley Sneijder
7 yıl önce