|

Chelsea Hakan Çalhanoğlu için kesinin ağzını açtı

Chelsea Teknik Direktörü Antonio Conte'nin Çin'e transfer olan Oscar'ın yerine Hakan Çalhanoğlu'nu istediği belirtildi. İngilizlerin milli futbolcunun bonservisi için 17 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

Yeni Şafak
12:01 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 12:14 - 20/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
22 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu bu sezon Leverkusen formasıyla çıktığı 20 resmi maçta 5 gol atarken 6 da asist yaptı.
22 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu bu sezon Leverkusen formasıyla çıktığı 20 resmi maçta 5 gol atarken 6 da asist yaptı.

Premier Lig'in lideri Chelsea'nin Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.



İngiliz The Sun'da yer alan haberde; Maviler'in teknik direktörü Conte'nin Hakan Çalhanoğlu'nu kesin olarak takımında görmek istediği aktarıldı. İtalyan teknik adamın Hakan Çalhanoğlu'nu Çin'e transfer olan Oscar'ın yerine düşündüğü belirtilirken, milli futbolcudan 'duran topların kralı' diye bahsedildi.



İngilizlerin Çalhanoğlu için 17 milyon eruo bonservis ödemeye hazır olduğu belirtilirken, Bayer Leverkusen Kulübü'nün devre arasında milli futbolcuyu satmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor.


Leverkusen formasıyla çıktığı 113 resmi maçta 26 gol atarken 28 de asist yapma başarısı gol attan Hakan Çalhanoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda hayalinin Real Madrid'de oynamak olduğunu belirtmişti. Video: Hakan Çalhanoğlu'ndan muhteşem asist



















#Hakan Çalhanoğlu
#Chelsea
#Bayer Leverkusen
7 yıl önce