|

Çin kulüplerinin yeni gözdesi Quaresma

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, bu sezon gösterdiği performansla sadece Avrupa futbol piyasasının değil, uzakdoğunun da ilgisini çekmiş durumda...

Yeni Şafak
17:18 - 23/10/2016 Pazar
Güncelleme: 14:29 - 23/10/2016 Pazar
Diğer
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, bu sezon 10 resmi maçta 1 gol attı 3 de asist yaptı.
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, bu sezon 10 resmi maçta 1 gol attı 3 de asist yaptı.

Portekiz Milli Takım formasıyla Avrupa şampiyonluğu yaşayan Quaresma, bu sezon da siyah- beyazlı formayla Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol, 2 asistlik performansla Beşiktaş'ın yıldızı olmaya devam ediyor. .



Portekizli oyuncunun bu performansı, Çin'le iş yapan menajerlerin de dikkatini çekmiş durumda. Uzakdoğu'ya futbolcu satan pek çok menajer; Beşiktaş kulübüne Quaresma için satış izni verilmesi durumunda 10-15 milyon euro civarında teklifler getireceklerini iddia ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Menajerler, bu rakamlara ulaşılması durumunda %10 ila %20 arasında aracılık ücreti alacaklarını de belirtirken, "33 yaşındaki bir futbolcuyu bu rakamlara satmak büyük başarıdır. Siz onu parlattınız, biz de değerinin daha üstünde bir rakama gönderelim" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerin aklını çelmeye çalışıyorlar.





Quaresma çok mutlu


Tüm bunların yanı sıra Quaresma'nın Beşiktaş'tan ayrılmak istemediği biliniyor. Futbolculuk kariyerindeki en güzel günlerini yaşadığını ifade eden Portekizli yıldız siyah beyazlı kulüp istemediği sürece takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Başarılı futbolcunun futbolu bırakmak istediği kulübün de Beşiktaş olduğu ifade edilirken astronomik bir teklif gelmesi halinde ise taraftarların bu teklifi değerlendirmesi bekleniyor.








#Beşiktaş
#Quaresma
8 yıl önce