|

Cüneyt Çakır hakemliği unuttu

Süper Lig'de oynanan Sivasspor-Konyaspor maçında hakem Cüneyt Çakır ev sahibi takım lehine tartışmalara neden olan bir penaltı kararı verdi. Çakır'ın verdiği karar sonrasında yeşil beyazlıların taraftar hesapları tecrübeli hakeme isyan etti.

Yeni Şafak
20:07 - 5/11/2017 Pazar
Güncelleme: 21:38 - 5/11/2017 Pazar
Yeni Şafak
Son dönemlerde verdiği tartışmalı kararlarla tepkileri üzerine çeken Cüneyt Çakır, Sivasspor-Konyaspor maçında yeni bir skandala imza attı.
Son dönemlerde verdiği tartışmalı kararlarla tepkileri üzerine çeken Cüneyt Çakır, Sivasspor-Konyaspor maçında yeni bir skandala imza attı.

Hafta içerisinde Tottenham-Real Madrid maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan Cüneyt Çakır, Süper Lig'de de olay çıkartan bir karar verdi.

Sivasspor-Konyaspor maçının 14. dakikasında ev sahibi takımın oyuncusu Bifouma'nın Eren Albayrak'ın ayağına basması sonrasında Cüneyt Çakır penaltı noktasını işaret etti. Konyasporlu futbolcuları isyan ettiren bu kararın arkasından yeşil beyazlıların taraftar hesapları sosyal medyadan tecrübeli hakemi emekli olmaya davet etti.

İşte Cüneyt Çakır'ın Konyaspor lehine faul vermesi gerekirken penaltı noktasını gösterdiği pozisyon;
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde olay çıkarmıştı
  • Cüneyt Çakır, Süper Lig'de 2 hafta önce de Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetmişti. Çakır'ın derbide verdiği ya da vermediği kararlar futbol kamuoyunda tartışmalara neden olmuş, federasyon tecrübeli hakeme 1 hafta sonra oynanan maçlarda görev vermemişti.
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in tepkisini çekti
  • Devler Ligi'nde bu hafta Tottenham-Real Madrid maçını yöneten Cüneyt Çakır, İngiliz ekibinin attığı ilk golde yardımcısı Tarık Ongun'la birlikte ciddi bir ofsaytı atlayarak gol kararı vermişti. İspanyol devi 3-1 kaybettiği maçtan sonra Çakır'ı UEFA'ya şikayet etmek için harekete geçmişti.

#Cüneyt Çakır
#Konyaspr
#Sivasspor
6 yıl önce