|

Denizli işbaşı yapıyor

Ligde kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermeyi hedefleyen sarı-kırmızılı takım, teknik direktör Mustafa Denizli ile yeni bir sayfa açıyor. Galatasaray’da hedef tecrübeli teknik adamla iyi bir başlangıç yapmak.

Yeni Şafak ve
06:00 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 06:22 - 29/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Ligde bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli yönetimindeki ilk müsabakasını oynayacak. Son 3 resmi maçında, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilip, Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermek istiyor. Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli ile iyi bir başlangıç yapma hedefinde.



Kasımpaşa karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı ekipte sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Tedavileri devam eden Hamit Altıptop ile Lionel Carole'ün yanı sıra, Jason Denayer'in Atletico Madrid maçında, Hakan Balta ve Lukas Podolski'nin antrenmandaki sakatlıkları, Mustafa Denizli'ye ilk sınavı öncesi sıkıntı yaşatıyor. Hamit, Carole ve Denayer'in Kasımpaşa karşısında forma giyme şansı bulunmazken, antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakmak durumunda kalan Hakan ile Podolski'nin durumları henüz netlik kazanmadı. Bu iki futbolcu hakkındaki son karar maç günü verilecek.



Bu arada Galatasaray'da üçüncü dönemine başlayan Mustafa Denizli, 8 bin 596 gün sonra yeniden sarı-kırmızılı ekibin başında bir maça çıkacak. Sarı-kırmızılı ekipteki ikinci dönemini, 23,5 yıl önce 17 Mayıs 1992 tarihinde oynanan ve 5-3 kazanılan Bakırköyspor maçıyla sonlandıran Denizli, geçen zamanın ardından tekrar bir müsabakada Galatasaray'la boy gösterecek.



Grosskreutz'u Hamzaoğlu istemedi


Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sezon başında Borussia Dortmund'tan transfer edilen ancak son gün bonservis işlemleri yetişmediği için devre arasına kadar futbol oynayamayan Kevin Grosskreutz transferini eski hocaları Hamzaoğlu'nun istemediğini açıkladı. İşbecer, Mustafa Denizli hakkında ise övgü dolu sözler sarfetti.



Denayer 1 ay yok


G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer, en az 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Manchester City'den sezon başında kiralık olarak kadroya katılan genç yıldız, devre arasında takıma katılacak.



Semih Kaya'nın bonservis bedeli 10 milyon Euro


Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, İtalyan basınına Semih Kaya'nın İnter iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Semih'in durumunun Telles'ten farklı olduğunu belirten Ergün, "Semih altyapımızdan çıkmış bir oyuncu ve hala Galatasaray'a vereceği çok şey var. Kiralama teklifi bizim için ilgi çekici olmaz. Inter, Semih için 10 milyon Euro teklif ederse biz de bunu düşünmeye başlarız" dedi.





#Galatasaray
#Kasımpaşa
#Şampiyonlar Ligi
#Hamza Hamzaoğlu
8 yıl önce